Acestea fiind spuse, iată, probabil, cele mai bune planuri de sănătate pentru 2024, după cum indică Healthline

Regimul de alimentație mediteraneană: un aranjament adaptabil care nu elimină nicio hrană sau clasă de nutriție și se concentrează asupra unor varietăți de alimente specifice pentru a le aprecia ca o caracteristică a unei rutine de alimentație corectă.

Dieta pe bază de plante: un regim alimentar care subliniază soiurile de alimente pe bază de plante și elimină sau limitează carnea și produsele lactate.

WeightWatchers: Un program adaptabil care relevă valorile ghid către soiurile de alimente și băuturi, în lumina beneficiilor lor sănătoase.

Noom: O aplicație portabilă care utilizează tratamentul comportamentului mental și antrenamentul personalizat pentru a ajuta clienții să își atingă obiectivele de scădere în greutate.

PlateJoy: O administrare de aranjare a cinei care realizează planuri de sărbătoare personalizate în funcție de înclinațiile alimentare și obiectivele de bunăstare.

Garcinia Cambogia: Un produs tropical organic care conține hidroxicitric corosiv (HCA), care este acceptat pentru a ajuta la împiedicarea formării de grăsime și pentru a sufoca foamea.

Concentrat de ceai verde: o îmbunătățire care conține cofeină și catechine, care sunt acceptate pentru a ajuta la susținerea digestiei și pentru a promova nenorocirea grăsimilor.

Probiotice: microorganismele vii Shake de slabit amintite pentru a dezvolta în continuare bunăstarea stomacului și pentru a avansa în scăderea în greutate.

Glucomannan: un supliment de fibre acceptat pentru a ajuta la scăderea poftei de mâncare și la creșterea sațietății.

Corosiv linoleic format (CLA): o grăsime nesaturată acceptată pentru a ajuta la scăderea mușchilor față de grăsime și la creșterea greutății zvelte.

Leave a comment